Proizvodi

U našim automatima, sve espresso kafe se pripremaju od svežih pečenih zrna kafe, mlevenih za svaku kafu. Naše kafe su uvek sveže i vrlo aromatične.

Automati za samoposluživanje
Vending aparati za kafu, čaj, snack proizvode

Kompanija Mikus, u svojim vending aparatima za kafu, nudi visoko kvalitetne blendove espresso kafe, italijanskih proizvođača Lavazza i Hausbrandt.

Posebno ističemo specijalnu mešavinu privatne etikete Mikus espresso, koju za nas proizvodi najsavremenija fabrika kafe u regionu, Strauss Adriatic.

U našim automatima, sve espresso kafe se pripremaju od sveže pečenih zrna kafe, mlevenih za svaku kafu, što im daje pun i aromatičan ukus. Trudeći se da svojim potrošačima ponudimo kvalitetan i širok izbor, u svim aparatima pored navedenih, nalazi se i Instant kafa Nescafe.

Uživajte u širokom i kvalitetnom izboru kafe, da li espresso ili instant, za svega nekoliko sekundi.

Sirovine

Kompanija Mikus, u svojim aparatima sadrži orginalnu recepturu i koristi vending sirovine vodećih kompanija kao što su: Ristora (Prontofoods, Italija) i ICS (Pelicanrouge, Holandija).

Vodeći računa o kvalitetu krajnjih proizvoda, koristeći isključivo provereno dobre sastojke, kompanija Mikus, za svoje konzumente, stvara napitke vrhunskog kvaliteta. Bilo da je u pitanju espresso ili instant kafa, čokolada ili mleko u prahu, Irish cappuccino ili čaj Milford, možete uvek očekivati samo najukusnije proizvode koji se ističu od drugih.

Vending aparati za kafu, čaj, snack proizvode
Automati za kafu i tople napitke

Automati za grickalice i hladne napitke

Kompanija Mikus ide u korak sa vremenom i potrebama potrošača, pa je tako u svoju ponudu vending aparata, uključila i aparate za grickalice ali i hladne napitke, poput vode, sokova i hladnih čajeva, radeći sa eminentnim dobavljačima iz Srbije ali i iz inostranstva, kao što su:

Kliknite da pozovete