O nama

Mikus D.O.O. je preduzeće sa delatnošću pružanja usluga putem automata za samoposluživanje toplim i hladnim napitcima i snack proizvodima.

Automati za samoposluživanje
Kvalitet aparata za samoposluživanje

Misija i vizija

Preduzeće „Mikus“ je osnovano 2007. godine sa osnovnom delatnošću pružanja usluga putem automata za samoposluživanje toplim i hladnim napitcima i snack proizvodima.

Naš cilj bio je da stvorimo malo ali kvalitetno preduzeće koje će svoje znanje i sposobnost usmeriti prvenstveno na kvalitet usluge.

Kombinacija kvaliteta usluga i uvažavanja korisnikovih želja pokazala se kao dobitna. Zahvaljujući tome, Mikus je danas među vodećim preduzećima u zemlji kada je reč o automatima za samoposluživanje.

Inovacije

Iskustvo koje smo stekli dosadašnjim radom sa zadovoljnim korisnicima daje nam motivaciju da stalno smišljamo nove načine i ulažemo u nove tehnologije, kako bi svojim korisnicima pružili više.

Velika podrška našem radu i zadovoljstvu korisnika doprinosi uvođenje telemetrije i mobilnih aplikacija. Telemetrija nam pruža tačne podatke u realnom vremenu kako bi Vam naši automati bili dostupni 24h dnevno a mobilna aplikacija olakšava korišćenje automata.

Inovacije u vending svetu

Gde se nalazimo?

Pored glavnog centra koji se nalazi u Vojki, posedujemo i distributivne centre u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu i Leskovcu. U svakom centru se nalazi tim stručnih i ljubaznih zaposleni kako bi mogli u najkraćem roku da odgovorimo svim zahtevima naših korisnika.

Konstantno unapređujemo naše poslovne procese. U našu kompaniju, uveli smo:

Sap Business one, Excellent SME
Kliknite da pozovete