Sve informacije vezane za aparate i automate za kafu, tople napitke i grickalice iz ponude, možete dobiti putem mejla ili pozivom korisničkog centra: 022/2101-777

Dostava

Transport i instaliranje automata se vrši o našem trošku. Postavka i puštanje automata/aparata u rad vrši se u roku od 10 dana od datuma podnošenja zahteva za nabavku uređaja, mada u velikom broju slučajeva je taj period daleko kraći.

Snadbevanje sirovinama i proizvodima automata vrše naša stručna lica. Naša stručna lica automate snadbevaju dinamikom koja je neophodna za nesmetano korišćenje naših napitaka i proizvoda.

Pored besplatne dostave, naše usluge podrazumevaju i:

  • redovno održavanje higijene i punjenje automata potrebnim sirovinama i proizvodima koje vrše naši stručni saradnici
  • sve eventualne kvarove otklanjamo o svom trošku i u najkraćem mogućem roku kako bi korisnicima automati bili dostupni 24h dnevnoNačin plaćanja

Cene napitaka i ostalih proivzoda iz aparata iz naše ponude su minimalne, konkurentne i prilagođene mogućnostima zaposlenih. U zavisnosti od mogućnosti ali i potreba, postoje dva načina plaćanja prilikom korišćenja aparata.

  • Tradicionalan način – podrazumeva upotrebu metalnog i papirnog novca
  • Savremen način – podrazumeva korišćenje elektronskog ključa ili elektronske kartice

Za više informacija vezanih za načine plaćanja kao i informacije o načinima plaćanja za pravna lica posetite stranicu "Načini plaćanja", ili nam pošaljite upit putem email.

Za sve detaljnije informacije vezane za aparate i automate iz našeg asortimana kao i informacije vezane za cenu, popunite i pošaljite nam zahtev za ponudu ili nas kontaktirajte putem telefona pozivom našeg kontakt centra.

U slučaju zastoja i eventualnih kvarova aparata, naši sarviseri dolaze do Vas, najkasnije u roku od jednog časa.